Mijn passie ligt in interieur. Door mijn studies ben ik aan het werk gegaan als stylist voor televisie series en film, waarbij ik complete huizen inricht. Naast dit werk vind ik het leuk om mensen te helpen en blij te maken met hun interieur en mijn enthousiasme en passie te delen. Je thuis voelen of rust vinden na een dag werk is het allerbelangrijkst.

Ben jij op zoek naar kleur, warmte en persoonlijkheid in je huis, wil je graag een kleine aanpassing of een kamer opnieuw inrichten en kom je daar zelf niet uit, dan kan ik je helpen!

Als eerst bespreken we jouw wensen, door middel van dit gesprek kan ik ontdekken welke woonstijl bij je past. Dit kan online of aan huis. Ik maak moodboards waarin je een sfeer en meubel advies krijgt. Daarna zal ik het totaal advies met jou bespreken. Het plan kan door jezelf of door mij uitgevoerd worden.

Soorten Interieuradvies
● Kennismaking gesprek
● Digitaal interieuradvies
● Interieur advies aan huis
● Kleur advies aan huis
● Persoonlijk shopadvies
● Shopsupport
● Styling
*voor andere wensen neem dan even contact met mij op. Voor meer info over de adviezen en tarieven klik hier

Elk advies kan uiteraard helemaal naar wens aangepast worden, met bijvoorbeeld, een lichtplan of accessoireplan. Ik kan je ook helpen met de (gedeeltelijke) uitvoering en aankoopbegeleiding en met het stylen van de woning, net wat je wilt.

Neem vooral contact op voor vragen.

”Eline van der Pol heeft ons heel erg goed geholpen met ons nieuwe interieur. Ze denkt goed met je mee en geeft je goed advies. Ze kijkt goed naar wat je zelf wil en wat bij jullie past. Echt een topper!! Linda Haije

“Al een tijdje ben ik aan het tobben wat ik nou precies wil met mijn inrichting. Ik heb mijn wensen doorgegeven maar er ook bij verteld dat ik nog niet precies wist wat ik nou wil met mijn interieur, Eline kwam met geweldige ideeën! Met wat kleine aanpassingen die Eline voor mij bedacht heeft heb ik een compleet nieuw huis! Ben haar echt dankbaar. Er is weer rust, gezelligheid en overal een eenheid in mijn huis! Maaicke de Smit