Soorten Interieuradvies

● Kennismaking gesprek
Wil je graag meer informatie over de verschillende adviezen of gewoon even kennismaken dit is geheel gratis.

● Digitaal interieuradvies
Dit interieuradvies houd in dat alles via telefoon en computer verloopt. Je maakt zelf duidelijke foto’s van je huis en stuurt deze met maten naar mij op. We bespreken wat je wensen zijn en ik ga daarmee aan de slag. Je ontvangt moodboards met kleur en materiaal, sfeer en meubels. Kan worden aangevuld met shoppinglist. *€ 200,00 euro

● Interieur advies aan huis
Voor dit interieuradvies kom ik langs op locatie. Jouw/jullie wensen worden uitvoerig besproken en de desbetreffende ruimte(s) wordt opgemeten. Samen bespreken we welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van materiaal- en kleurgebruik. Na dit eerste bezoek ga ik direct aan de slag.
Je ontvangt een plattegrond met de indeling voor de meubels. Moodboards met sfeer en meubels, kleur en materiaal advies. Tevens ontvang je een voorstel voor het type meubels, vloer- en raambekleding en shoppinglist. Een uitgebreid advies die je bij iedere stap in je interieur in kan zetten.  *€ 400,00 euro

● Kleur advies aan huis
Wil je graag kleuradvies aan huis. Ik geef advies over de toe te passen kleuren bij jou/jullie thuis. Samen gaan we de ruimte(s) bekijken en bespreken we je wensen. We kijken welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van kleur- en materiaalgebruik. Hierna kan je direct aan de slag.  *€ 75,00 euro per ruimte.

● Persoonlijk shopadvies
Wil je graag wat kleine dingen veranderen en daardoor meer sfeer krijgen maar weet je niet waar je moet beginnen? We bespreken wat je wilt en ik ga opzoek naar meubels en waar die te koop zijn om door kleine aanpassing je huis weer nieuw te laten voelen.
*€ 85,00 euro per ruimte.

● Shopsupport
Wil je graag shoppen met een interieur stylist of wil je dat er voor je geshopt word dit is mogelijk! Van te voren hebben we contact maak je foto’s en kijken we wat je nodig hebt voordat we gaan shoppen. € 225,00 euro per dagdeel.

● Styling
Ook voor de ‘finishing touch’ van je interieur is het mogelijk om gebruik te maken van mijn diensten.
Je hebt nieuwe meubels en/of accessoires aangeschaft maar ondervindt problemen met het plaatsen ervan. Ik kan in een kort tijdsbestek je helpen om jou/jullie items volledig tot zijn recht te laten komen.
Accessoires op de juiste manier groeperen, rekening houdend met materiaal, vorm en structuur. Voor de perfecte finishing touch. *€ 65,00 euro per uur.

*Wil je interieuradvies over de inrichting van je woonkamer of slaapkamer, of meteen het hele huis laten restylen? De tarieven hangen hiervan af. Ook de grootte van de verschillende ruimtes telt mee in de kosten.

Km vergoeding € 0,30/km.

Alle prijzen zijn incl. BTW